Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 3TK Mustust Kimbud Vana Pidulik Valge Seeder Kimbud Komplekt Puhas Leht Tõrjub Negatiivse Energia Vaata suuremalt

3TK Mustust Kimbud Vana Pidulik Valge Seeder Kimbud Komplekt Puhas Leht Tõrjub Negatiivse Energia

€7.26

-30 %

€10.51

Uus toode

Päritolu CN(Päritolu)
Pakend Lahtiselt
Piirkondliku Funktsioon Tiibeti viirukid
Mudeli Number Seeder Liit
Tüüp Muud
Taotluse Stseen elutuba
Kasutamine Muud
Materjal Muud
Brändi Nimi famure
Spetsifikatsioon <10ML
Taotlus Keha
Liigitus Muud

3TK Mustust Kimbud Vana Pidulik Valge Seeder Kimbud Komplekt Puhas Leht Tõrjub Negatiivse Energia

Bullet Punkte: 1、Valge Seeder Kimbud: sadu aastaid, valge seeder on põlenud üle kogu maailma jaoks pühad tseremooniad.Selline valge seeder on öelnud, et on tervendav kasu, nagu puhastamine, puhastamiseks ja kaitseks kasutaja.Valge seeder on kasutatud vana tseremooniaid saata välja negatiivse energia ja pakkuda kaitset, õnnistusi ja puhastamist, et kedagi ja midagi, et suitsu puudutab.iga liit on umbes 4,7 cm pikk.

2、Vana Pakkimise Tehnika: Meie california valge seeder on loodusest korjatud ja säästvalt hangitud.Me wrap meie cedar sauasid kasutades vana pakkimise tehnika meie tihedalt pakitud seeder sauasid on tagatud, et kirjutada pikk ja aeglane.

3、Lihtne Kasutada: Valge pidulik seeder on ilusti loomulik lõhn kui põles.kasutage meie cedar sauasid aroomiteraapia enne meditatsiooni.Lõhn põlevast seeder on puhastada oma negatiivne energia ja te tunnete, vaimne ühendus jooksul oma keha.Suitsu seeder muudab ionic koostis õhk.See aitab leevendada oma stressi ja parandada oma vaimset tähelepanu.

4、Kuidas Kasutada: Sa peab hoidke seeder komplektis on 45° nurga all ja süttida.Lase tal kirjutada paar sekundit enne kergelt puhub leegi välja.Hõng suitsu ümber oma kodu selge ümbritsevaid energiaid ja paluge rahu ja positiivsust ruumi.kui olete lõpetanud, asetage seeder kimbu kauss süüdatakse otsa alla.see paneb ise paika.Pikendab põlemisaeg, puhuda hõõguvad söed.

5 Pakkimis Sisaldab: See pakett sisaldab kolme seeder kimbud.

Tehnilised andmed: Suurus: umbes 12cm/4.7 tolline

Kestus: umbes poole tunni jooksul ühe kimbu

Pakkeleht:

3 x Seeder Liit

Meie Brasiilia sõpradele:

Brasiilia Postitus on ajutiselt teatas, et ta saab tasu umbes $3.50 eurot, et kõikide rahvusvaheliste pakkide 27. augustil (kohalik aeg).See tasutakse ostja poolt pärast self-deklaratsiooni ja ei tagastata, kui ei ole makstud.Kui te ei saa nõustuda $3.5 tolli tasu, palun ära tellida.

Lisateabe saamiseks palun kontrollige alltoodud lingi, tänan teid väga teie mõistmist!

Ostja lugemine

1. Umbes makse

Toetame järgmisi makseviisid:

2. Tarne umbes

A. Laevandus Ja Käitlemise

Võtame vastu erinevad kanalid, vastavalt omadused kaubavedu.See võib ulatuda enam kui 200 riigis ja piirkondades.Lubame, et kõik tellimused väljastatakse nelja päeva jooksul.Kuna jälgimise ajal eri kanaleid on erinevaid, postipakid, mis tavaliselt näitab 1-4 tööpäeva rahvusvaheline kiirkullerteenus, ja kui seal on ummikud, jälgimise ajal teavet laiendatakse.

A. Umbes tolli ja

Postipakid, mis üldjuhul ei põhjusta tariifid, kuid tollieeskirjade erinevates riikides on erinevad tollivormistuse korda.Palun jälgida infot aega ja võta ühendust kohaliku postkontori kui vaja.Rahvusvaheline kiirkullerteenus tavaliselt tekitab tollimaksud.Palun mõista kohalikke kombeid maksu-standardid, et vältida tolli probleeme põhjustab tooted tagastatakse või hävitatakse.Kui vaja, siis palun konsulteerige oma kohaliku tollivormistuse ettevõte või tuua teavet kohaliku tollivormistus.Lõpuks, ma soovin, et sa õnnelik shopping, tänan teid väga teie abi.

3.Toetuse Ja Poliitika

Kuna rahvusvaheline transport, kulude ja aja kulu on suhteliselt suur, nii et me peame väga oluliseks, et toodete kvaliteet.Me rangelt kontrollida, kui teil on saada kahjustatud toode, palun võtke meiega ühendust.Teie kasuks, veenduge, et kontrollida pakettreisi enne allkirja ja saada foto meile.Vaatame toote vastavalt konkreetsetele tingimustele toote aidata teil seda probleemi lahendada, on teil võimalus nautida rohkem allahindlusi.Kui soovite asendada või tagastada toode, ilma mingit kahju toote, ainult tagasi merevedude kulusid saab täis ja me saadame sulle uue toote kättesaamisel toode.Tänan teid teie toetuse ja mõistmise eest.

4. Värvi vahe:

Tingitud erinevused eri kuvarid, pilt ei kajasta tegelikku värvi projekti.Scheler Tagastamine: Ostjate võib tagastada kaup hiljemalt 7 päeva jooksul kättesaamisest punkt.Selle aja jooksul, kui puudub töö kvaliteedi probleem, müüja ei võta tagasi.

5.Tagasiside

Kui olete tulemusega rahul, palun andke meile 5 tärni, see on meie suurim julgustust ja luua paremat teenust teile.Kõik jõupingutused on just teile paremat tunnet, koos siirus.tänan teid väga

Ma loodan, et mu sõbrad võivad leida, mida sa vajad siin.Kui teil on vaja, võtke julgelt minuga ühendust.

Parimate soovidega

Märksõnad: 12mm hetkeline lüliti, sulgemise n kimbud, seeder ööliblikas, diy salvei kimbud, padi hirv, salvei valge, india viiruk, kamper, väike määrimine, koonus viiruk.

Kirjutage oma ülevaade

3TK Mustust Kimbud Vana Pidulik Valge Seeder Kimbud Komplekt Puhas Leht Tõrjub Negatiivse Energia

3TK Mustust Kimbud Vana Pidulik Valge Seeder Kimbud Komplekt Puhas Leht Tõrjub Negatiivse Energia

Seotud tooted