Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 50g/kott Suvine Ere Küünte Paksu Glitter Holograafiline Virsiku-Õied Gradient Ramp Kuusnurk Maniküür NailArts Flashglitter M167D% Vaata suuremalt

50g/kott Suvine Ere Küünte Paksu Glitter Holograafiline Virsiku-Õied Gradient Ramp Kuusnurk Maniküür NailArts Flashglitter M167D%

€3.78

-50 %

€7.57

Uus toode

suurus segatud suurus
Märk 3 flash paksu glitter nail art
Kasuta Koht küünte/ face/huuled/ silmad/ body/ crystal kummist tilk
Tüüp küünte paksu glitter
Kogus 1 Kott
Märk 4 Holograafiline Paksu Glitter
NET WT 50g
Märk 2 prügi marmor mõju
Toote Tüüp Küünte Sära
Kuju kuusnurk
Mitu Tükki Üks Ühik
Materjal LEMMIKLOOM
Brändi Nimi MAFANAILS
Kaal 50g perbag
Värv roheline/ kollane/sinine/ lilla
Päritolu CN(Päritolu)
Märk 1 Kalle Värv
Mudeli Number MD167

Kalle Paksu Glitter (seeria: õis)

①weight: 50g eurot kott ②color: roosa/roheline/kollane/sinine/punane/lilla ③size: mixed suurus ④shape: hexagon ⑤type: küünte paksu glitter ⑥character: gradient värvi/holograafiline/ vähe selge ⑦notice!eri taustaga, eri värvi

EFEKT PROOVI

Valik 1-----------puu pojeng

Pojeng oli kunagi pidada Hiina riiklike flower, tuntud kui "king of flowers" maine, sest tema suured ja lõhnavad lilled, see on tuntud ka kui "guo se tian xiang".

Valik 2-----------Virsik

Virsiku-kujuline tõusis, on võimalik esindada kevad lilled.Värv on õrn ja mugav.

Valik 3-----------buttercup

Buttercup on sümbol põgeneda.Läänes, see on lill mälestades kontrollimatu Prince St. Claude, mis on teatud sümboolse tähendusega.See tähendab ka tarkus.Inimesed arvavad, et Goldilocks võib ellu jääda, sest tema erakordne tarkus.See tähendab ka vaprust.Sest see võib kasvada halb keskkond, Goldilocks on teatud visadust ja sümboliseerib vaimu sõltumatuse ja vaprust.

Valik 4-----------jasmine

Moraal jasmine on avaldada kindel armastus.Paljud armastavad armastus annab jasmiini üksteist väljendada oma tundeid teineteise jaoks.Muidugi, see võib olla ka antud sõbrad.Saatmine sõbrad tähendab, puhas ja lihtne sõprus, nii et sõber võib anda iga muu kamp jasmine oma sünnipäeva.

Valik 5-----------sakura

Cherry blossom on riiklike flower, Jaapani.Kohalikud inimesed arvavad, et seda ei saa võrrelda ühegi teise lille.See on lill elu ja sümboliseerib ilu elu.See on nii ilus kui tüdruk armastus, kui see on avatud.See on parim viis väljendada armastust.Igal kevadel, see on alati avatud nii, nagu planeeritud.Nähes, et see on nagu näeme kevadel ja lootust.Seega, see sümboliseerib lootust ja on hea mõte.

Valik 6-----------myosotis

Ära unusta mind, tähenduses lill keel on igavene armastus ja sügav sõprus, samuti kunagi muutes südame ja igavesti mällu.Sobib oma väljavalitu nimel oma kõige püsiv armastus tema vastu, tahan kaasas tema elu.Või oma sõprade nimel oma parimad soovid sõprus teie vahel, soovin, et sõprus igavesti.

Valik 7-----------cocount leaf

Moraalne kookospähkli puu on hea ilm, visa, vaikne valvur, kuna kookospähkli puu kasvab mereäärse, tall, annab tugeva, majesteetlik tunne, vaikne piirivalve merele.Seal on palju sümboolseid tähendusi kookospähkli puid, mis võivad sümboliseerivad õnne.Kuldne rand, kookospähkli puud võib tuua inimesed lahe kohti ja juua kookospähkli mahla, mis sümboliseerib õnne.Kookospähkli võib ka sümboliseerivad eriti tugev, kookospähkli koorega on väga raske, on tähendus eriti tugev.

Valik 8-----------zinnia

ZINNIA tõuseb samm-sammult, mis tähendab, pidev ülespoole, peamiselt seetõttu, kroonlehed kattuvad kiht kihi kaupa, esimene lill õitseb ülaosas ja seejärel ülemise külgmise branch õitseb kõrgem kui esimene, andes inimestele positiivne tunne.Seal on ka lillede keel seotud sõpruse, lille keel on kauakestev sõprus, kasutatud rahulikus armastus sõbrad, peamiselt seetõttu, et pikk õitsemise periood, värvi saab hoida ere.Seal on palju värve lilled morifolium morifolium, erinevaid sõnu ja tähendusi.

Valik 9-----------Bluelover

Lillede keel sinine enchantress on "armastus".Täpsemalt, selle lille keeles on "aus ja lahke armastus" ja "puhas armastus".Nii et see võib esindada puhas armastus, mis sobib armastatud.Lisaks sellele on ka vähem levinud lill keelt, mis on "imed ja võimatu asju".

Valik 10-----------Lavendel

Lavendel on lill keele ootab armastust, võib saada isik, kes meeldib ootama vastust oma armastust, lisaks, lilla-lavendel esindab romantika, sinine moodustab südame print, valge esindab ime ja muud lille sõnu.Samuti on tähendab õnn, puhtust ja rahu ja igavene armastus.See võib saata äsja abielus või elukaaslased väljendada oma tundeid.

UMBES värvi erinevus

Järgmised pildid on reaalne.kuna nurk ja seisukord on erinev, kui toimus foto punkt, nii et värv on veidi erinev pilt ja reaalne objekt.värvi mõned elemendid on väga sarnased.õige kirje sõltub sellest, mitu kotti.number on märk õige punkt.palun mõista.Meeles, see on, pole järjekorras!!!!Tänan sind nii palju!

TAGASISIDE

!!SELLEKS ON ÜLE $5, SIIS SAADA BOUNS.PARIM TAGASISIDE: 5 TÄRNI!jäta 5stars saad 1 kingitus~ võtke poodi, et saada kingitused.kui EI saa ÜHENDUST, ET MÜÜJA, SA EI saa kingitus ja bouns.TÄNAN TEID TOETUSE EEST!

Märksõnad: paksu glitter 25g, glitter litrid 50g, nailart glitter 50g, nail art, korea küünte, holograafiline festival glitter paksu 50g, nail decor, paksu glitter pulber 50g, küünte disain, jaanalinnu sulg lint.

Kirjutage oma ülevaade

50g/kott Suvine Ere Küünte Paksu Glitter Holograafiline Virsiku-Õied Gradient Ramp Kuusnurk Maniküür NailArts Flashglitter M167D%

50g/kott Suvine Ere Küünte Paksu Glitter Holograafiline Virsiku-Õied Gradient Ramp Kuusnurk Maniküür NailArts Flashglitter M167D%

Seotud tooted