Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Tuule Vastupidavad Kokkupandavad Automaatne Vihm Vihmavari Mood Meeste Äri Vihmavari Koos Peegeldav Ribad Väljas Hingav A35 Vaata suuremalt

Tuule Vastupidavad Kokkupandavad Automaatne Vihm Vihmavari Mood Meeste Äri Vihmavari Koos Peegeldav Ribad Väljas Hingav A35

€15.98

Uus toode

Muster Kolme-kokkukäiv Vihmavari
suurus One Size
Päritolu CN(Päritolu)
Vanus Täiskasvanud
Korda Rand, Uudised, tegevused õues, jne
Toode VIHMAVARI
Värv Roosa, Punane, lilla, Sinine, Roheline
Kontrolli Täisautomaatsed
Läbipaistev vihmavari tüdruk vihmavari
Funktsioon Kokkuklapitavad
Functiion Hoida ära nii UV-sun & rain
Tüüp Vihmavarjud
Mudeli Number Läbipaistev Vihmavari Selge
vihmavari vihma naised parapluie femme
Pakett 1 x Anti-UV-Päike/Vihm Vihmavari
Materjal Metallist, Metall+PVC
Panel Material Must Kate
Kokkupandult Pikkus 33 cm umbes.

Tuule Vastupidavad Kokkupandavad Automaatne Vihm Vihmavari Mood Meeste Äri Vihmavari Koos Peegeldav Ribad Väljas Hingav

Omadused:

Viimane Täiendatud Disain: See uusim vihmavari võtab tagurpidi disain, see teeb teid sattumist auto vihm veel lihtsam, tavalised vihmavarjud on lähedal katuse, enne kui sa maha istuda.Te võib-olla saan märjaks.Kuid see vihmavari, saate hoida see üles, istuda ja tõmba autosse pärast olete ohutult sees.Teil on alati hoida kuivana.

Meie vastupidine vihmavari erineb traditsioonilise vihmavarjud, kui lähedal see vihmavari, märg osa on sees vihmavari, ei lase vett tilkuva, hoides põrandad ja autode kuiv.See võib panna igal pool.

Ühe klõpsuga Avada & Lähedal: enam hädas sulgemist oma vihmavarju enne saada oma auto, eriti ajal tugev vihm.Meie vihmavari ja uuenduslikku automaatse avamise/sulgemise mehhanism, nii et kõik mida sa pead tegema, on lihtsalt vajutage nuppu hakkama!

Peegeldav Ribadeks, et Hoida Teid Ohutu Öö: Disain esile peegeldav riba võrade serv on anda teile 360 kraadi kõrge nähtavust kerge draiverid, bicyclists ja jalakäijate ajal vähese valguse ja vihmane tingimused.Saate hõlpsasti märganud peegeldav triip, et hoida teid ohutu pimedas vihmane öö.

Hea Vett Tõrjuvat: Veekindel, ilmastikukindel ja koheselt kuiva, see kokkupandav ja vastupidav automaatne vihmavari kaitseb teid looduslikud elemendid, nagu ei midagi muud!

Hingav: Meie vihmavari on rikastatud 8 tugevdatud klaaskiud ribisid, et flex veidi taluma võimas windwithout pöörates pahupidi.See on väga tugev!

Kiire Laienda / Ahenda: Saada / välja auto ajal tugev vihm?Me saime oma back.By lisades kõrge pinge kevadel arvesse ribi, meie vihmavari avatud & lähedal palju kiirem ja sujuvam kui tavaline vihmavari, nii, et saate peatada kuiv ja elegantne!Ja meie vihmavari on Arenenud Anti-tagasilöögi Safe Lock Desgin, võll võib jääda igal pikkus vajutate !Ära muretse võlli põrkab tagasi tekitada vigastusi !

Suur Suurus on: 105cm suur baldahhiin.Piisavalt suur, et mahub kaks inimest ja hoiab teid ohutu kuiv.Nii et palun nautida oma reisi,see vihmavari on oma kindel kaaslane, kui olete reisil.

Täiuslik Travel Size: See on kergesti kokkupandav väikesesse 30cm pikkused veel avaneb vorm, suur 105cm võrade.Samuti kaalub vaid 0.35 kg.Valguses & piisavalt kompaktne, et mahtuda yourbackpack või käekotis!

Tehnilised andmed:

Katuse Riide Materjal: Mõju riie

Vihmavari Luu Materjal: Fiber rod sulam

Vihmavarju Käepide Materjal: Kumm

Vihmavari tihedus: 210T

Vihmavari Luu Arv: 8 Luud

Ava/sule vihmavari: Automaatne

Stiil: 3 korda vihmavari

Suurus: Saada pikkusega 30 cm, laiendada läbimõõt 105 cm

Värv: Nagu Näha

Märkus:

Seal võib olla 2-3cm vigu mõõde andmete tõttu puhas käsitsi mõõtmine.

Seal võib olla pisut värvi erinevus tuleneb erinevast valgust ja jälgida mõju.

Komplekti Kuulub:

1 x Automaatne Vihmavari

Märksõnad: laste vihmavari, eesel kleebis, kaasaskantav päevavarjude, u-vihmavari, Lamborghini, mees vihmavari, ohutus katuse, terrass vihmavari, fashion transparent hollow watch automatic, päikesevari vihmavari.

Kirjutage oma ülevaade

Tuule Vastupidavad Kokkupandavad Automaatne Vihm Vihmavari Mood Meeste Äri Vihmavari Koos Peegeldav Ribad Väljas Hingav A35

Tuule Vastupidavad Kokkupandavad Automaatne Vihm Vihmavari Mood Meeste Äri Vihmavari Koos Peegeldav Ribad Väljas Hingav A35