Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Euroopa ja Ameerika slim lotus leaf varruka fishtail kleit mustri õmblemine struktuuri, disaini joonis BLQ-484 Vaata suuremalt

Euroopa ja Ameerika slim lotus leaf varruka fishtail kleit mustri õmblemine struktuuri, disaini joonis BLQ-484

€3.28

Uus toode

Mudeli Number BLQ-484
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Naised

Osta mõned õmblusmasinad muster, ainult üks pea maksma postikulu

《 Müüa riiete õmblemine muster, ei müü riided 》

Märkus: enne ostu

1. Kauba atribuut: brändi rõivaste õmblemine muster

2. Õmblemine mustriga, materjal: 45 grammi rootsi raamatu(valge)

3. Pakend: Plastik-kottides (iga suuruse ja iga stiili kohta eraldi)

4. Toodete hulka kuuluvad: A. Õmblemine muster.B.Pakkimine kott.C.Stiil skeem ja Suurus tabel

5. Osta õmblemine skeemi oma suurusele。 Iga õmblemine muster kuuluvad: Kangas, muster, Vooder muster (kui see punkt vajab), liim vooder muster, Net juhatuse, õmblemine muster sealhulgas Õmblust.

6. Kuidas kasutada: pärast mustrit, tuleb ainult jälgida, et muster lõikamine töö väljaspool joont, lõikamine, siis vastavalt suunas riie õmblused ja levis peale lapi, ja siis vastavalt suurusele pistikud muster lõikamine materjali, pärast lõikamine võib õmble.

7. Kuidas valida suurust saab vastavalt kirjeldus suurus inimese keha net sulgeda mõõde tabelid ja rõiva suurus vormi suurus valida oma vajaduste ja pildistanud, ei tea, kuidas valida suurust, võib saata oma asutuse neto-rind, nagu net, net, net, talje ümbermõõt ja puusa ümbermõõt suurus ümbermõõt suuruse omanik, (net piirata inimese keha suurus peab olema mõõdikuid, ei ole liiga pingul ega liiga lahti), ja ütlesin omanikule, on vaja projekteerida, ja siis ühendust omanikuga, et aidata teil valida suurus.

8. Muster sobiks rahvamassi: õmblemine teatud alus, riietus DIY õmblemine entusiastid, rõivaste kohandamine poepidaja, riietus ettevõte või tehas.

9. Muster ei sobi rahvas ei ole: õmblemine, mitte kunagi kasutatud nõel ja niit.

10. Müügijärgne teenindus: A. riided mustreid saab kopeerida beebi, kui müüdud ei hüvita ei muuda, meeles, palun ära osta.

B. Teil on protsessi kasutades, seal ei saa aru, kus muster, palun võtke meiega ühendust, me püüame oma parima, et aidata teil

Vastus。

11. Meil müüa on õmblemine mustrid, nr õmblemine juhendaja pildid ja video.

Kleitide Õmblemine Muster proovi :

Inimese keha net sulgeda mõõde mõõtmine: ÕLG Seista sirgelt keha, käed loomulik esiinluiskahdus, paindlik reegel liibuvad õla kauguse mõõtmine tippude vahel.RIND Seista sirgelt keha, paindlik reegli pärast rinnus kõrge taseme mõõtmine.VÖÖKOHA naba 2 cm, on paindliku paigaldamise eeskiri mõõtmine.HIP

Lähedal jalad püsti otse, läbida hip kõrge paindlik reegel tase measurement.NET KEHA SUURUS:

RÕIVA SUURUS SPEC:

Märksõnad: lootose lehed joonis, õmblemine mustrid pidžaama, trendikad mustrid ja õmblemine, wasre õmblemine mustrid, minimaalne lotus joonis, lihtne lotus joonis, tai õmblemine mustrid, cooton õmblemine mustrid, lotus taimede joonistamine, koi lotus joonis.

Kirjutage oma ülevaade

Euroopa ja Ameerika slim lotus leaf varruka fishtail kleit mustri õmblemine struktuuri, disaini joonis BLQ-484

Euroopa ja Ameerika slim lotus leaf varruka fishtail kleit mustri õmblemine struktuuri, disaini joonis BLQ-484

Seotud tooted