Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 3/5tk õmblusmasina Nõel Threader Vahendid Roheline Kala Liik Võimas Funktsioon, Suurepärane Abimees Kodus DIY Nõela Threader Tarvikud Vaata suuremalt

3/5tk õmblusmasina Nõel Threader Vahendid Roheline Kala Liik Võimas Funktsioon, Suurepärane Abimees Kodus DIY Nõela Threader Tarvikud

€1.91

-49 %

€3.81

Uus toode

Kasutamine Muud
Tüüp Hulgimüük No
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Muud
Materjal Plast
Komplekt Tüüp Jah

See on suurepärane abimees igaühele, kes vajab abi-threading nõel!

Kiire sise-ja väliskeermestamiseks, säästes aega ja vaevatu.

Saate lõng mitte ainult tavalised nõelad, vaid ka õmblusmasinad.

Peamised Omadused

*Võimas Funktsioon

See nõel threader on mõeldud lõng juhtudel, kui kehv valgus-või visioon, ja sa leiad, lõng läheb kergelt läbi silma vardal.Sisestamise nõel, see hoiab nõela koht, takistades selle alla maapinnale, kui vahetada nõela.

*Kehtivad Tüüp

Need masina nõela andurid sobivad igasuguste majapidamises õmblusmasinad, mis aitab teil muuta lõng kiiresti.Nad sobivad ka tavalised nõelad või mõned vanad õmblusmasinad.

*Suurepärane Abiline

Nõel-threading tööriist on suurepärane abiline oma sewing töö, mis aitab teil lõng automaatselt all halva valguse ja takistab nägemise kaotus samuti.See hoiab nõela pidevalt lihtne sisestamise ja eemaldamise masin, toimib hästi nõel-threading.

*Usaldusväärne Materjal

See masin nõela inserter on valmistatud kvaliteetsest plastist ja metallist, vastupidav, kulumiskindel ja vastupidav, ei ole lihtne murda, tagab pikaajalise kasutamise.

*Õige Suurus

Iga nõela threading vahend meetmete kohta 3.1 cm pikkus, õige suurus on lihtne ja mugav käsitsemine.See on lihtne, et pane see oma õmblusmasinate komplekt.

Lihtne Kasutada

1.Eesmärk nõel on suu kalad

2.Minna. silma nõela

3.Traat ripub konksu kala suust

4.Tõmmake kala suu, valmis

Kirjeldused

*Materjal: Plastik ja Metall

*Värv: Roheline

*Mõõtmed: 3.1 cm pikk

*Kaal: 10g

Pakend:

3tk/5tk x Vardale Threader

Märkus

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis kuvatakse pilt.

Märksõnad: kalapüügi boxes tööriistad, poolil laulja, threader, Power Tool, vaip laud, poolil puhul õmblusmasin juki, slinger õmblusmasin tarvikud, ydk õmblusmasina mootor, industriel õmblusmasin, õmblusmasin pfaff riie.

Kirjutage oma ülevaade

3/5tk õmblusmasina Nõel Threader Vahendid Roheline Kala Liik Võimas Funktsioon, Suurepärane Abimees Kodus DIY Nõela Threader Tarvikud

3/5tk õmblusmasina Nõel Threader Vahendid Roheline Kala Liik Võimas Funktsioon, Suurepärane Abimees Kodus DIY Nõela Threader Tarvikud

Seotud tooted