Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Reisikott Lennuk Veekindel Veavad kott Jalutuskäru Korraldaja Babyzen YOYO + Jalutuskäru Tarvikud Vankrid Ratastooli Vaata suuremalt

Reisikott Lennuk Veekindel Veavad kott Jalutuskäru Korraldaja Babyzen YOYO + Jalutuskäru Tarvikud Vankrid Ratastooli

€9.15

-0 %

€9.24

Uus toode

Tüüp Kandekott
Mudeli Number yy01
Materjal Plast
Sertifitseerimine ASTM
Brändi Nimi babyyoya
Vanus 7-9Y, >14T, 2-3 AASTAT, 4-6M, 7-9K, 13-14Y, 10-12M, 10-12Y, 0-3M

Kliendid, Kes Ostsid Selle Toote Ka Ostetud

Kirjeldus

Reisimine Lennukiga Veekindel Veavad kott Jalutuskäru Korraldaja Kott Babyzen YOYO + Jalutuskäru Tarvikud Ratastooli, Lapsevankrite

Kirjeldus: kas soovite, et valida mugav ja Öko-sõbralik auto kott?See sobib sulle väga palju.Selle kokkupandav disain võimaldab teil saab kokku ja peida kott, kui sa saad reisida bussi või lennukiga, ja võtad lihtsalt kui vaja.Kasutades seda mugav, kompaktne reisi must kott suudab kaitsta strollers alates mustust ja mikroobe.See sobib kõige strollers kergesti juhtida-string sulgemine ja reguleeritav lukk.Omadused: 1. Eco-sõbralik nontoxic materjal on turvaline kasutada. 2. Musta värvi saab kaitsta strollers või pushchairs saada määrdunud. 3. See sobib kõige strollers kergesti juhtida-string sulgemine ja reguleeritav lukk. 4. Kokkupandav disain, saate korda kotti, kui saan maha, lennuk või buss, mis on väga mugav. 5. Oxford materjal on vastupidav ja piisavalt tugev, et panna pushchairs või strollers arvesse lõhkumata seda. 6. See element vastab kliendi nõuet suurepäraselt, saate valida, kas kott vihmavari strollers või auto strollers.Ühilduv: 1.Sobib YOYO 2.Sobib YOYO + Plus tehnilised andmed: Kaal: 450g Veekindel: Jah Materjal: Oxford Tüüp: Jalutuskäru Tarvikute Kott Suurus: 48 * 48 * 23cm / 18.90 * 9.05 tolline Funktsioon: Ladustamine Beebi Strollers, Pushchairs.Pakett Sisaldab: 1 x kandekott Ainult Märkus:

1. EI ole Originaal "YOYO" Brändi , Ühilduvaid tarvikuid .

2. Kui YOYA + / Plus Jalutuskäru, EI ole ühisturuga kokkusobiv ,YOYA+ on suurem suurus kui YOYA jalutuskäru

3. Teiste Kaubamärgiga Stoller võib-olla EI ole kooskõlas käesoleva reisikott . (Näiteks : yoya / yoyo / yuyu / vovo / babysing / hiwide AHELS / BEEBI /John Hancock Ayuyu /theo lnes/vinng / kiddopotamus / Vaimus Lapsed ... ) .Veenduge, et see on sama suur kui YOYO / YOYO+ Jalutuskäru enne koht selleks .

Tooted

Sertifitseerimine

Umbes Tagasiside/ Guarentee

1. Kõik tooted on 100% täiesti uus ja testitud enne saatmist.

2. Kliendi rahuldav on Awatop Poe lõppeesmärk.kui olete rahul meie toodetega.palun jätke meile 5 tähte tagasisidet.

3. Kui teil on probleem, või küsimus, mis puudutab teie tehingu palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tahes liiki tagasisidet.

4. Kõik e-posti vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.kui te ei saanud oma vastuse.palun uuesti saata oma e-posti või kaebuse meie manager.Umbes Tolli -, Maksu-ja Tollimaks

1. Selleks kuulutatakse päris deklaratsiooni või kliendi nõuetele.

2. Võib-olla teie, et ei teki täiendav imporditollimaks, või muudest tolliga seotud tasudest.

3. Impordi tollimaksud, maksud või muud tolli maksud kogutakse laevandusettevõtja üleandmisel

4 Tarnijad ei vastuta viivituste eest, mida tolliasutus teie riigis.

5. Täiendavaid kulusid või viivitused võivad tekkida rahvusvahelise kaubanduse.loodame siiralt, et sa ei kasuta täiendava impordi kulusid või tollivormistuse viivitusi kui reson taotleda toetusi või jättes negatiivset tagasisidet.Umbes Garantii

1. 12 kuud Garantii.Osta julgelt! (Välja arvatud tarvikud)

2. Kui objekti id vigane, palun teavitage meid sellest 3 päeva jooksul peale saada.Ärge avage vaidlus ilma kommunikatsioon.

3. Kui te ei ole rahul kui te saate oma toote kätte.palun tagastada 7 päeva jooksul asendamine pärast tagasi.Või pakkuda toetust (ei kuulu kauba) pärast saame osa on defektne, punkt.

4. Kui punkt on defekt pärast 3 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.saadame teile asendamine pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.

Märksõnad: jalutuskäru yoya, baby jalutuskäru yoya, stiilne vankrite, yoya, professionaalne yoyo, sidur yoyo, rahvusvahelised reisi-tarvikud, babyzen yoyo, nippi ratastooli bike, tool, elektriline ratas.

Kirjutage oma ülevaade

Reisikott Lennuk Veekindel Veavad kott Jalutuskäru Korraldaja Babyzen YOYO + Jalutuskäru Tarvikud Vankrid Ratastooli

Reisikott Lennuk Veekindel Veavad kott Jalutuskäru Korraldaja Babyzen YOYO + Jalutuskäru Tarvikud Vankrid Ratastooli

Seotud tooted