Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Portable Folding Sheet Music Stand Riiul Metallist Statiivi Reguleeritav Kõrgus 45 * 25cm Suur Bookplate libisemisvastased Kummist Jalad Vaata suuremalt

Portable Folding Sheet Music Stand Riiul Metallist Statiivi Reguleeritav Kõrgus 45 * 25cm Suur Bookplate libisemisvastased Kummist Jalad

€18.41

-17 %

€22.45

Uus toode

Tüüp PUISTU
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Muusika Seista
Pistiku Tüüp EU pistik
Materjal Metall + Plastik

Omadused:

Kokkupandav ja Kaasaskantav: muusika kuulamise ja bookplate on nii kokkupandav disain, mis muudab need väga lihtne ja mugav kaasas kanda.

Reguleeritav ja Paindlik: muusika seista 3-punkti teleskoopsilindrit toru ja paindlik kõrguse reguleerimine 52-121cm/20.5-47.6 puhul, mis vastavad erineva inimese erineva mängimise harjumusi(istudes või seistes).

Tugev ja Stabiilne: Võtab vastu tugevamaid torud, 3 jalad disain ja libisemisvastased kummist jalad, music stand on suurem kandevõime ja on stabiilsem kasutada.

Praktiline ja Hoolivad: 45 * 25cm suur bookplate sobib muusika leht on eri suurusega ja alumine osa bookplate võimaldab teil paigutada pliiats, trummi pulgad ja muud väikesed esemed.

Lai Rakendus: mitte ainult suurepärane abimees muusikariista harjutada kodus, vaid ka vajalik kooli ansamblid, kiriku ansamblid, orkestrid, koorid jms.

Tehnilised andmed:

Värv: Must

Materjal: Metall + Plastic

Kõrgus: 52-121cm/20.5-47.6 aastal

Bookplate suurus: 45 * 25cm/ 17.7 * 9.8 aastal

Toote Kaal: 1270g/ 2.8 lbs

Pakendi Suurus: 55 * 15 * 11cm/ 21.7 * 5.9 * 4.3 aastal

Pakendi Kaal: 1420g/ 3.1 lbs

Pakett Nimekiri:

1 * Muusika Seista

1 * Bookplate

Kohaletoimetamine:

1.Me garanteerime, et laev kauba sätestatud 24-72 tunni jooksul pärast makse kinnitamist, välja arvatud juhul, puhkus.

2.Me laev poolt Hiina post,HKpost EMS,DHL,Fedex,vastavalt teie valik, kui tellimusi .

3.Kui sa ei saa toote pärast 45 päeva jooksul,siis palun võtke meiega ühendust.Teeme kõik meie jõupingutused, et probleem lahendada.

Garantii:

1.Kõik esemed on 1 aastane garantii.KUI teie ostu ei vasta standardne turustuskvaliteet, konkreetseks eesmärgiks või vastavad kirjeldus, Me veenduge, et teie probleemid on lahendatud .

2.Sest valesti veetud kaubad, Palun võtke meiega ühendust 48 tunni jooksul pärast sünnitust.Me korraldame saavutada õige teemad või tagasi kõik oma makse.

3.Puuduliku või vigase tooted,siis võib teha fotosid või videoid,siis oleks meil saata või raha tagastamist pärast kinnitamist.

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates www.tihendimeister.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Märksõnad: kummist statiiv, kitarr korja ladustamine, kast muusika, leht seista, kompaktne kokkuklapitavad muusika seista, skoor seista, kitarri stand puit, kõrge reguleeritav kirjutuslaud, raamat decor, mehhaanik music box.

Kirjutage oma ülevaade

Portable Folding Sheet Music Stand Riiul Metallist Statiivi Reguleeritav Kõrgus 45 * 25cm Suur Bookplate libisemisvastased Kummist Jalad

Portable Folding Sheet Music Stand Riiul Metallist Statiivi Reguleeritav Kõrgus 45 * 25cm Suur Bookplate libisemisvastased Kummist Jalad

Seotud tooted