Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Raamatu 3d scrapbooking kleebis suvel rannas cafe veini käsitöö kleebis Vaata suuremalt

Raamatu 3d scrapbooking kleebis suvel rannas cafe veini käsitöö kleebis

€1.89

-10 %

€2.10

Uus toode

Materjal Raamat
Mudeli Number SG029
Toode käsitöö kleebis
Tüüp 3d kleebis
Stiil Vintage 3D Kleebis
Eest Scrapbooking, Kaardi Tegemine, Paber käsitöö jne...
Lehe Suurus 5" x 5.5" (12.5 cm x 14cm)
Päritolu Zhejiang Hiina (Mandri)
Punkt Seisukord brand new
Brändi Nimi ENO Tervitus

Tere tulemast Parim Tervitus, Sõbrad !raamatu 3d scrapbooking kleebis suvel rannas cafe veini käsitöö kleebis ***KUI TEIL on VAJA OSTA LAHTISELT, ET PLS UURIMISE MEIEGA e-POSTI TEEL***

**** OSTA ROHKEM KLEEBISED,SÄÄSTAD ROHKEM ****

*Toode: 3D Kleebised *Materjal: Paber

*Pakendi Suurus: 125x180mm per set *Käsitöö: Täielik värvi printimine,kuuma stantsimine,surevad lõigatud

*Pakkimine: 1 set/opp kott koos mälukaardi. *Komplekt sisaldab 9 -11 kleebised ja iga kleebis on 3D vaht tagasi anda neid edasi mõõde.Muuta see lõbus ja teha seda funky! 3D KLEEBISED sobivad scrapbooking,kaardi tegemine,paber käsitöö,sisustus lambid,kerge ketid,meenete ja siltide!Ja kõik oma erilisi projekte.

Saab kinni, et kuskil nagu näiteks voodid, peeglid, tassid, pliiats kastid, lauad, kotid ja nii edasi...

Ipad/Ipod,Telefon,Kaart,Foto Raami,Sülearvuti,Kaamera,Sationery,Present jne...

Tore, Meened, Kingitused.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAKSMINE:

1.www.tihendimeister.ee systerm nõus makseviisi lisatud Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro deebetkaart, WebMoney ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.tihendimeister.ee tulevikus.

2.Palun lisa ostukorvi, kui sa oleks osta vähemalt 2 punkte ja maksta kokku. 3.www.tihendimeister.ee systerm kinnitab teie makse on vaja 1-2days,et pakk oleks ainult saadetakse välja pärast teie makse, et see sünnib. 4.Kui te veel ei tea, kuidas seda maksma ,kliki siin

KOHALETOIMETAMINE: 1.Tasuta kohaletoimetamine poliitika Hiina Post Air Mail oleks välja saadetud 2-5 tööpäeva jooksul,jälgimise numbri antakse.

2.Kui ostja vaja kauba kiiresti palun võtke meiega ühendust,lihtsalt maksma extra laevandus tasu,me teile vastavalt teie soovile saata, kui vahendusel TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Väljendada.

3.Palun ärge kartke võtke meiega ühendust kui küsimusi shipping.

TULU: 1.Kui olete rahul oma paki,pls võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul kättesaamisest. 2.Kasu on lubatud ainult juhul, kui toote on kasutamata see on originaalpakendis.TAGASISIDE: 1.Kui te saite oma paki palun kinnitage tellimuse. 2.Me ei ole nõus neutraalne või halb tagasisidet, kui sul on mõni küsimus,pls võtke meiega esiteks, me püüame parima, et lahendada probleem ka. 3.palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.Firmast: Asub Longgang Linn,Wenzhou city, Hiina ,see on hästi teada koht, mis on spetsialiseerunud Prindi tooteid,Paber ja tooted,plasttooted hiinas.Longgang Linna kutsutakse Hiina kingitus city, Hiina trükkimine linna.paljud tooted palju paberit tooted, plasttooted & print tooteid meie toodangust eksporditakse üle kogu maailma.Kui teil on vaja custom see kirje palun andke teada,meil on teile pakkuda parim pakkumine sinu jaoks!

Märksõnad: transparent stamp scrapbooking, macbooks kleebised beach, lighthouse beach kleebis, winer kleebised scrapbooking, koer tapeet, materjal külalisteraamatusse, raamatu vellum, hologramm raamat, raamatu külalisteraamatusse, panini.

Kirjutage oma ülevaade

Raamatu 3d scrapbooking kleebis suvel rannas cafe veini käsitöö kleebis

Raamatu 3d scrapbooking kleebis suvel rannas cafe veini käsitöö kleebis