Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! DIY käsitöö album tarvikud kleebis,vintage tempel külalisteraamatusse kleebis asjade puhkus külalisteraamatusse Vaata suuremalt

DIY käsitöö album tarvikud kleebis,vintage tempel külalisteraamatusse kleebis asjade puhkus külalisteraamatusse

€0.43

-6 %

€0.46

Uus toode

Materjal Raamat
Tüüp scrapbooking kleebis
Per Komplekt 6-lehed/komplekt opp kott
Punkt Seisukord brand new
Idear Eest Scrapbooking, Kaardi Tegemine, Piimatooted.
Päritolu Zhejiang Hiina (Mandri)
Toode Reisi Kleebis
Mudeli Number TZ090
Brändi Nimi ENO Tervitus

Tere tulemast Parim Tervitus, Sõbrad !DIY käsitöö album tarvikud kleebis komplekt,vintage tempel külalisteraamatusse kleebis asjade puhkus külalisteraamatusse

**** OSTA ROHKEM KLEEBISED,SÄÄSTAD ROHKEM ****

***KUI TEIL on VAJA OSTA LAHTISELT, ET PLS UURIMISE MEIEGA e-POSTI TEEL*** Kõrge kvaliteediga täis-värv, täis-veritsema trükkimine

Kriimustuskindel ees, kerge koorimine-ja-stick tagasi, Nad on suured igasugu käsitöö projekte.

*Toode: Külalisteraamatusse Kleebis *Materjal: Paber

*Pakendi Suurus : 100mm x 145mm Iga komplekt sisaldab 6 lehed.(6 tööstusdisainilahendused) Meie Scrapbooking Kleebiseid saab olla täiuslik lisaks kõigile külalisteraamatusse paigutus, kaardi, kingitus kott, kast või kaardi.Sadu kaubamärke ja teemasid valida, sealhulgas Päeviku kleebised, reisi-kleebised, pulmad kleebised, ja templi stiilis kleepsud - sa oled kindel, et leida kleebis stiil, mis on täiuslik oma paber projekte.Meil on tuhandeid erinevad disainilahendused ja suurused saadaval.Leida lihtsalt õige kleebis oma loova väljenduse.

Allpool Näidatud

Saab kinni, et kuskil nagu näiteks voodid, peeglid, tassid, pliiats kastid, lauad, kotid ja nii edasi...

Ipad/Ipod,Telefon,Kaart,Foto Raami,Sülearvuti,Kaamera,Sationery,Present jne...

Tore, Meened, Kingitused.

MAKSMINE:

1.www.tihendimeister.ee systerm nõus makseviisi lisatud Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro deebetkaart, WebMoney ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval www.tihendimeister.ee tulevikus.

2.Palun lisa ostukorvi, kui sa oleks osta vähemalt 2 punkte ja maksta kokku. 3.www.tihendimeister.ee systerm kinnitab teie makse on vaja 1-2days,et pakk oleks ainult saadetakse välja pärast teie makse, et see sünnib. 4.Kui te veel ei tea, kuidas seda maksma ,kliki siin

KOHALETOIMETAMINE: 1.Tasuta kohaletoimetamine poliitika Hiina Post Air Mail oleks välja saadetud 2-5 tööpäeva jooksul,jälgimise numbri antakse.

2.Kui ostja vaja kauba kiiresti palun võtke meiega ühendust,lihtsalt maksma extra laevandus tasu,me teile vastavalt teie soovile saata, kui vahendusel TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Väljendada.

3.Palun ärge kartke võtke meiega ühendust kui küsimusi shipping.

TULU: 1.Kui olete rahul oma paki,pls võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul kättesaamisest. 2.Kasu on lubatud ainult juhul, kui toote on kasutamata see on originaalpakendis.TAGASISIDE: 1.Kui te saite oma paki saamiseks klõpsake kinnitab tellimuse. 2.Me ei ole nõus neutraalne või halb tagasisidet, kui sul on mõni küsimus,pls võtke meiega esiteks, me püüame parima, et lahendada probleem ka. 3.palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.

Märksõnad: scrapbook paberist telliskivi, väike äri klientidele, materjal külalisteraamatusse, cop vintage, läbipaistev paber külalisteraamatusse plokk, külalisteraamatu kleebis, väike äri asjade pakkimine, ord vintage, väikeettevõtete tooted, armas kleebis.

Kirjutage oma ülevaade

DIY käsitöö album tarvikud kleebis,vintage tempel külalisteraamatusse kleebis asjade puhkus külalisteraamatusse

DIY käsitöö album tarvikud kleebis,vintage tempel külalisteraamatusse kleebis asjade puhkus külalisteraamatusse