Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Taime Bambusest Ikkunakäsittelyt Kardinad Valance Toas Kardinad Suure Akna Kardina Rod Decor Väljas Köök Vaata suuremalt

Taime Bambusest Ikkunakäsittelyt Kardinad Valance Toas Kardinad Suure Akna Kardina Rod Decor Väljas Köök

€7.07

-20 %

€8.84

Uus toode

Muster Tüüp Tahke
Avamise ja Sulgemise Meetod Vasakule ja Paremale Biparting Avatud
Asukoht Aken
Materjal 100% Polüester
sku LEX00859
Stiil Kaasaegne
Käitise Tüüp Lae Paigaldus
Muster Lõng Värvitud
Tüüp Kardin
Töötlemise Kulu Tarvikud Lisatud
Kohaldatava Akna Tüüp Korter Aken
Funktsioon Translucidus (Tumenevad Määr 1% -40%)
Technics Kootud
Kasutamine Kodu, HOTELL, Haigla, Kohvik, Asukoht
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Kardin
Vorm KÖIS

RM5656162697370613

Toote Kirjeldus

Sile, Pehme, Kergesti puhastatav Materjal: Polüester Värv: Nagu on näidatud pildid eespool Märkus: värv on veidi erinevad, mis on tingitud erinevatest jälgida.Palun võrdle detail suurused sinu, enne kui osta ja lubada, 1-5cm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh.

Vedu

1. Kaubandus on piiriülene , seega võtan pika aja jooksul tarnimiseks, tüüpiline ajal eestist saabunud on vahel 20-59 päeva.Kui te ei soovi oodata nii kaua, palun maksta Express tasu või ei saa seda osta.Kui teil on vaja kiiremini shipping service, nagu DHL või EMS, palun võtke meiega ühendust.

2. Me ei saa vastutada oma tollimaks.

3. Me laev kirje teie Ali kontrollida aadress, vaikimisi.Kui soovite muuta oma aadress, palun muuda see Ali saanud aadress, ENNE maksate.Või kirjutage oma uus aadress Ali märkus.Palun kirjutage oma täpne aadress üksikasjalikult ja täielik nimi; kui te annate oma telefoni number, see on parem.

Tagasiside

Kui olete saanud tellimuse, palun Kinnitab, et kaup on terved .Kui kaup on vigastatud, palun ärge märk, et Ärge kinnitage laekumise alibaba, võtke ühendust meie esimene kord.Palun jätke teade, et mind teie küsimustele ja kahjustatud fotod meie toote, saadame uue teile.Kui te ei soovi uue, siis palun ärge kõhelge meiega ühendust, me anname teile mõned toetust vastavalt toote kahju.

Ja kui sa ei ole rahul toote või see on kadunud mööda teed ja tahad lahkuda halb tagasiside või algatada vaidluse, palun võtke meiega ühendust aega.Negatiivset tagasisidet ei saa lahendada probleemi, siis peaks meile probleeme, Nii et me saame seda parandada ja teha sind õnnelikuks.

Tänan teid toetuse eest ja ootame, et pakkuda teile parim ostu kogemus jälle www.tihendimeister.ee!

Märksõnad: liblikas beaded kardinad, pruun kardin, lavendel valance kardinad, bambus eesriide uks, bestcon kardina rod, ukse lühikesed aknaeesriided või voodi alläärised, curtai, omatehtud valance kardinad, valance köök, diy väljas kardina rod.

Kirjutage oma ülevaade

Taime Bambusest Ikkunakäsittelyt Kardinad Valance Toas Kardinad Suure Akna Kardina Rod Decor Väljas Köök

Taime Bambusest Ikkunakäsittelyt Kardinad Valance Toas Kardinad Suure Akna Kardina Rod Decor Väljas Köök

Seotud tooted