Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 6 Võrgud/Pack Ring, Ruut, Pärlid korter tagasi 3D-valge AB Pärlite küünte kaunistamiseks küünte ehted Maniküür Disainilahenduse DIY Tööriistad Vaata suuremalt

6 Võrgud/Pack Ring, Ruut, Pärlid korter tagasi 3D-valge AB Pärlite küünte kaunistamiseks küünte ehted Maniküür Disainilahenduse DIY Tööriistad

€2.14

-27 %

€2.94

Uus toode

Brändi Nimi Taste-girl
Toote Tüüp Rhinestone & Teenetemärgi
suurus mixed size
Kaal 10g
Kogus 1 Pakk
Mudeli Number GZZU1-4#
Materjal Pearl

\

100% täiesti uus,kõrge kvaliteet!

Hea Akrüül küünte, UV geel küünte ja küünte Vaik

Materjal: Faux Pearl

Suurus: mix suurused

Värv: nagu pildid näitavad

Pakett sisaldab:

1 pakki küünte pearl

Kliendi Teade :

1) Kui teil on mis tahes küsimusi tarneaeg & defektne kvaliteet ja punkte ei saanud, siis Palun võtke meiega ühendust esiteks, me ei saa anda teile rahul vastus & resolutsioon.

2) Me lubadusi, et pakkuda parimat teenust meie väärtusliku kliendi.Müüme kvaliteetseid tooteid parima hinna ja premium teenus.Ühtegi küsimust vastatakse 24 tunni jooksul (välja arvatud laupäeval ja pühapäeval).Kui teil on küsimusi, ärge kartke meiega ühendust võtta.

Maksmine:

1) Me aktsepteerime kõiki online makse.

2) Enne ostmist Palun veenduge, et teie aadress on õige.Või ei, palun parandage see enne maksmist.

3) Palun jätke teade makse kui makse tegemist, kui teil on mingeid erilisi taotluse(värvi/suurus).

4) telefoninumber on soovitatav rohkem täpne tarnimine.

Laevandus Ja Käitlemise Mõiste:

1) Me laev MAAILMAS läbi Hiina Post .

2) Tooted on saadetud jooksul 1-2 tööpäeva jooksul pärast tasumist valmis saanud.Ja see jõudma enamik riike jooksul 15 kuni 35 tööpäeva.

3) Tarneaeg sõltub sellest, sihtkoht ja muud tegurid, võib see võtab aega maksimaalselt 35 tööpäeva.Kui sa ei saa seda pärast 35 tööpäeva jooksul.Palun võtke meiega ühendust resolutsioon.

4) Shipping võib mõjutada pühad, sündmuste ja muude ebakindlust.Me ei suutnud tagada saabumise aeg.

5) Palun märkida, et klient Brasiilia,Itaalia, Mehhiko ja Argentina, tänu oma riikide range kohandatud poliitika merchandises pärit Ida-Aasiast, tarne kiirus võib suures osas edasi lükata.

6) Väiksema kui 0,5 protsenti kimp mõnikord võib eksida,kuid palun ärge warry midagi.Kui sa ikka ei saada oma tellitud kaupade jooksul hinnata ajal, võtke julgelt meiega ühendust nii kiiresti kui võimalik.Me vastutab uuesti saata uusi üksusi.

7) Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Garantii ja Tagasi Poliitika:

1) punkt on 30-päeval täieliku tagastamise garantii.saab tagastada, vahetada või tagastada .

2) DOA(Dead on Arrival) või Vale Toote või Puudusega objektid, pakutakse vahetada või tagastada.Toetuse pakutakse kui laos ei ole saadaval.

3) Ostja peate maksma tagastamise merevedude kulusid.Elemendi tuleb saata tagasi terve oma originaal boksi.

Märksõnad: xr iphone juhul audi logo.

Kirjutage oma ülevaade

6 Võrgud/Pack Ring, Ruut, Pärlid korter tagasi 3D-valge AB Pärlite küünte kaunistamiseks küünte ehted Maniküür Disainilahenduse DIY Tööriistad

6 Võrgud/Pack Ring, Ruut, Pärlid korter tagasi 3D-valge AB Pärlite küünte kaunistamiseks küünte ehted Maniküür Disainilahenduse DIY Tööriistad

Seotud tooted