Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Meeste Retro Ülim Aerodünaamiline Jalgrattasõit Jersey Jalgratta RB Road Bikes maastikurattad Biking Rassi Kanda Vaata suuremalt

Meeste Retro Ülim Aerodünaamiline Jalgrattasõit Jersey Jalgratta RB Road Bikes maastikurattad Biking Rassi Kanda

€8.40

-40 %

€14.00

Uus toode

Spordi Tüüp Rattasõit
Hooaeg Kevad, Suvi, Sügis
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Materjal Polüester
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu MEHED
Tõmblukk Pikkus Täielik Tõmblukk
Varruka Pikkus(cm) lühike
Funktsioon Vett hülgav, Reflective, Anti-higi, Taskud
Toote Tüüp Kampsunid
Kanga Tüüp JERSEY

Meie tooted on kõik valmis, ladu,me kohe korraldada saadetise pärast paned järjekorras.Kõik meie tooted on tasuta kohaletoimetamine poolt Shopee ametlik standard shipping(tarneaeg:7-20 päeva).Palun kontrollige formaadis pilti me ette enne ostu.Kui sa aru ei saa, siis võtke meiega ühendust. ------------------------------------------Umbes Custom Teenindus---------------------------------------------------------------- Samuti on võimalik teha custom jalgrattasõit kanda oma disaini ja logo.Kui teil on mingeid nõude kohta jalgrattasõit esemed, Palun võtke meiega. ---------------------------Meie Jalgrattasõit Jersey+püksid Kirjeldus------------------- ★Hooaeg:Kevad Suvi Sügis ★Riie/Materjal:Polüester võrgusilma riidest jersey ja Spandex kangast (rinnatüki), lühikesed püksid ★Suurus:XXS/XS/S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL(Kui teil on vaja väiksem või suurem suurus, võtke meiega ühendust, äkki saame sind aidata) ★Tint:100% Itaalia Tint, värvikas,kunagi fade ja Öko-Sõbralik ★Tõmblukk:Täielik peidetud SBS tõmblukk ★Sugu:Mehed/Naised/Unisex/Poiss/Tüdruk ★Tasku: 3 taga, taga tasku+peegeldav triip. ★Pad:kvaliteetne geel-padi -----------------------------Meie Jalgrattasõit Jersey+püksid Funktsioon------------------------ ★Vett hülgav:Õhuke kudumise materjali täitmise tagamiseks higi. ★Fade:Me kasutame kvaliteetseid Itaalia tint, nii et meie tint kunagi tuhmuma. ★Tegevust vabalt:Reegel õmblemine, tegevused, looduslikud kangad, vähendades mõju keskkonnale. ★Kiiresti kuivav:kangas neelab liigset niiskust, hoiab keha kuivas üles. ★Kõrge kvaliteet:kasutame 100% kvaliteet SBS tõmblukk, rohkem kui 5000+ korda kasutada. ★Funktsioon:vett hülgav/Quick dry/UV kaitse/Compression ★Anti-bakteriaalne:kvaliteetne geel-padi,kõrge hingav ja antibakteriaalne. ★Vastupidav Jaoks:lühikesed püksid,me kasutame täielik korter lukku õmmelda, ja (rinnatüki) lühikesed püksid on veel tugev. ------------------------------------------Umbes Pärast-müüki Teenust Ja Tagasiside-------------------------------------------- Pärast seda, kui olete kauba kätte saanud,palun andke meile positiivset tagasisidet, kui olete rahul kvaliteediga.Palun pakkuda ka oma pikkus,kaal,rinna -, meie viide.Et saate aidata teistel klientidel valida õige suurus.Kui need ebameeldivad asjad juhtuvad.Palun võtke meiega,me püüame välja töötada sobiv lahendus sinu jaoks.Märkus: 1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte. 2.Tänu käsitsi mõõtmine ja erinevaid mõõtmismeetodeid, palun lubage 1-3cm kõrvalekalle.Aitäh!

Märksõnad: instax mini, ronida, muu retro jalgpall, tsükli jersey mehed, retro pro cycling jersey, bastago rassi nägu, mtb scott, oneal motocross, jersey retro, rattasõit püksid meeste.

Kirjutage oma ülevaade

Meeste Retro Ülim Aerodünaamiline Jalgrattasõit Jersey Jalgratta RB Road Bikes maastikurattad Biking Rassi Kanda

Meeste Retro Ülim Aerodünaamiline Jalgrattasõit Jersey Jalgratta RB Road Bikes maastikurattad Biking Rassi Kanda

Seotud tooted