Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Alguses Haridus-Mull Fidget Mänguasjad Masin Ostukorvi Lapsed Automaatne Mullitajat Tegija Haridus Mänguasjad Pulm Tarvikud Vaata suuremalt

Alguses Haridus-Mull Fidget Mänguasjad Masin Ostukorvi Lapsed Automaatne Mullitajat Tegija Haridus Mänguasjad Pulm Tarvikud

€17.41

-39 %

€29.01

Uus toode

Kuju Peace
Sugu Unisex
Mudeli Number beebi mulli masin
Plastist Tüüp ABS
Soovitan Vanus 0-6k, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24 m, 12+y, 25-36m
Tüüp Mull Komplekt
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Plast
Brändi Nimi MINOCOOL
Omadused Ei Ole Mürgine
Sertifitseerimine CE

Omadused:

1. Laste lõbus väljas mänguasjad: Laste kaelkirjak mänguasjad on realistlik disaini.Ta võib mängida muusikat näitamise funktsioon.Lapsed võivad teeselda, et mängida murul nagu mees, mis võivad edendada oma käe-silma koordinatsiooni oskused mängimise ajal väljas mängud.

2. Lihtne kasutada: rattad automaatne mull masin on väga paindlik ja lihtne kokku panna.Lihtsalt lisada, ja seejärel vajutage sisse-ja väljalülitamise lüliti, et puhuma rikkalik mullid.Lapsed on lõputu lõbus väljaspool.

3. Suurepärane väljas mängu aeg võib tuua palju lõbus pere ja sõprade jaoks.Lapsed saavad löök mullid igal ajal pargis, terrass, mänguväljak ja muru.Värvikas mullid aitab luua rohkem naer, mis on väga sobiv lastele on väljas mängud.

4. Hea kingitus vähe lapsi: see võib tunduda nagu konn, et saab köita lapse tähelepanu.See on hea Jõulu-ja sünnipäeva kingitus, pidu, kingitus, kingitus koolieelsete tegevust.Hea mänguasi, poisid ja tüdrukud mängivad tagahoovis.

5. Laste ohutus: See väljas mull mänguasi on valmistatud lapse-sõbralik ABS plastikust, mis on mitte-toksilised ja ei ärrita.

Kirjeldus:

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Suurus: umbes 43.5*40.5*12.5 cm/17.13*15.94*4.92 aastal

Kaal: ca 750g

Pakkeleht:

1*Kaelkirjak Mull Masin Ostukorvi (aku ja mull vedelik ei ole komplektis)

(Ainult eespool pakendite sisu, Nr muude toodete hulka.)

Märkus

1. Erinevuse tõttu kaamera seadmeid, valgus, heledus ja ekraan, värvi kirje võib olla veidi erinev pilt.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage vahe 0,1-2cm.

Märksõnad: Antistress, anti stress, popit, fidget pop see, fidget pack, fidget mänguasi pakett, antistress komplekt, fidget mänguasi, figet mänguasi, figet.

Kirjutage oma ülevaade

Alguses Haridus-Mull Fidget Mänguasjad Masin Ostukorvi Lapsed Automaatne Mullitajat Tegija Haridus Mänguasjad Pulm Tarvikud

Alguses Haridus-Mull Fidget Mänguasjad Masin Ostukorvi Lapsed Automaatne Mullitajat Tegija Haridus Mänguasjad Pulm Tarvikud

Seotud tooted