Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Koer Krae, Choker Kaela Koera rakmete rihma otsas Helendav kaelarihm Koerte Aksessuaarid, Reguleeritav Vest Ohutuse Sõidukitele Viima Jalgsi Töötab Vaata suuremalt

Koer Krae, Choker Kaela Koera rakmete rihma otsas Helendav kaelarihm Koerte Aksessuaarid, Reguleeritav Vest Ohutuse Sõidukitele Viima Jalgsi Töötab

€3.58

-40 %

€5.97

Uus toode

On Nutikas Seade No
suurus S/M/L/XL
Kaela-Rihm Lihtne panna ja ära võtta
Kerge Kaal Lennunduse Alumiiniumist O-rõngas/Kaela-rihm
Päritolu CN(Päritolu)
Reguleeritav Neli Punkti-Kaela ja Rindkere
Toote kood TLH56512 ja TLH5653
Hooaeg Kõik aastaajad
Tüüp Rihmad, Koerad
Muster Tahke
Materjal Nailon, Oxford, Võre, Nailon, pehme polsterdatud
koera tõug All Breeds
Kohaldatav Väljas Seiklus/Kõndimine/Jooksmine/Koolitus
Värv Must/Oranž/Punane/Sinine/Fuksia-12 värvi
Funktsioon eraldunud, Polsterdatud, Isikupärastatud, Kiire Vabastamine, Reflective
Koera Rakmed Tüüp Sõiduki Rihmad
Vaste Krae ja rihma otsas ja LED Tuled

Lemmiklooma Ei Tõmba Rakmed Upgrade Versiooni

See on Stiilne, Turvaline ja Vastupidav Koer, Plahvatus-tõend Rakmed Vest te olete oodanud!Peegeldav/Nailon/Reguleeritav

Toote suurus

suurused-S/M/L/XL Palun mõõta oma koera rindkere ümbermõõt ja samas kohas, kui sirge, mis pildil näidatud.

Uuendada Omadused

1.Sisemine materjal on hingav õhk võrgusilma, mis on pehme ja mugav,tuled saab riputada tagasi, et tagada ohutu reisida öösel. 2.Kõrge tihedusega nailonist vöö koos peegeldav parandada nähtavust öösel. 3.Duraflex lukk mõlemal küljel on suur kandevõime, mis parandab oluliselt tõmbetugevus. 4.Kerge kaal Lennunduse alumiiniumist toruliitmikud kaela rihm,uus viis panna ja ära võtta,mis on mugavam kasutada.

Toote Detailid

Materjal: nailon, Kõrge tihedusega koormarihmad koos peegeldav Duraflex lukk Kerge kaal Lennunduse alumiiniumist

ERGONOOMILINE DISAIN

1.Tagab Kasutusmugavus panna ja võttes maha rakmed.Mugav ja kerge, mille võrgusilma vooder pehme käsn, pehmendus, rind ja kõht.Reguleeritavad rihmad võimaldavad custom fit oma piski. 2.See rakmed kaob surve oma koera kaela, on vältida võimalikku kael, selg, ja hingetoru vigastused.Isegi siis, kui teie koer ei ole lemmikutega, ta võiks olla vigastatud seljas krae, kui nad kiiresti liikuda chase orav, koer või inimene.Koolituste perspektiivi, koera rakmed on kasulik õpetamise teie koer ei tõmba nagu surve rakmed on jaotunud ühtlasemalt ümber oma koera keha.

LIHTNE & maha

1.Lihtne paigaldada, vastupidav, mugav ja teie koer. 2.Kerge kaal Lennunduse alumiiniumist D-rõngas, koera tagasi ja lindid, mille Kerge kaal Lennunduse alumiiniumist O-rõngas koera rindkere.kerge kaal Lennunduse alumiiniumist paigaldamise kaela-paela.

STIILNE JA VASTUPIDAV

1.Kerge duraflex lukk, millel suur kandevõime, mis oluliselt parandab tugevus ja hajutatus.See rakmed on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on vastupidavad. 2.See vastupidavad rakmed on valmistatud kriimustuskindel oxford materjalist, et vältida vastu kulumist.

TURVAELEMENDID

1.Nailonist vöö koos peegeldav materjal, hea nähtavus ka öösel. 2.Hoia oma kallist poegade ohutu nailonist vöö peegeldav materjal, mis tagab suurepärase nähtavuse öösel.

2.Vastupidav käepide turvavöö manus sõites oma auto.Funktsioonid vastupidav käepide tagasi rakmete jaoks silmuspõletamise turvavöö kaudu, et kindlustada oma koera sõites autos. 2.Toetab Vigastatu või Puudega Koerad.see aitab tagada suuremat toetust, vigastatu või puudega koer.Rakmete pakub suuremat toetust ja kontrolli oma koera ajal kõndides, seistes või ronida trepist.Saate käepide abi, teie sõber, kui vaja.

LINDI REGULEERIMINE

1.Lükake siis tõmba rihmad läbi pandla jaoks kohandatud paigaldamiseks. 2.Neli rihma otsas kinnituspunktide: Kerge kaal Lennunduse alumiiniumist D-rõngas, koera tagasi ja lindid, mille Kerge kaal Lennunduse alumiiniumist O-rõngas koera rindkere.kerge kaal Lennunduse alumiiniumist paigaldamise kaela-paela. 3.Kerge silma vooder pehme käsna padding rindkere ja kõht hoiab teie koer on mugav oma jalutuskäike ja pärsib tõmmates.

Näitus

Märksõnad: vöö koer, hlbb koera kaelarihm, neko koera kaelarihm, reguleeritav turvarihmad ohutuse koer, cartoon väikese koera rakmed, riie koer, koer rihma otsas, müük väikese koera rakmed, konks rihma otsas, koer suve.

Kirjutage oma ülevaade

Koer Krae, Choker Kaela Koera rakmete rihma otsas Helendav kaelarihm Koerte Aksessuaarid, Reguleeritav Vest Ohutuse Sõidukitele Viima Jalgsi Töötab

Koer Krae, Choker Kaela Koera rakmete rihma otsas Helendav kaelarihm Koerte Aksessuaarid, Reguleeritav Vest Ohutuse Sõidukitele Viima Jalgsi Töötab

Seotud tooted