Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Temperatuuri Ja Niiskuse Andur Temperatuuri Ja Niiskuse Moodul Ja Digitaalne Temperatuuri DHT22 Niiskuse Andur M8F5 Vaata suuremalt

Temperatuuri Ja Niiskuse Andur Temperatuuri Ja Niiskuse Moodul Ja Digitaalne Temperatuuri DHT22 Niiskuse Andur M8F5

€2.90

-32 %

€4.27

Uus toode

Tüüp IDE Kaablid
Brändi Nimi BRDRC
Mudeli Number dht22
Tooted Staatus LAOS
Sertifitseerimine Puudub
Päritolu CN(Päritolu)

Kasutada DHT22 digitaalse temperatuuri ja niiskuse andur AM2302 temperatuur ja niiskus, selle asemel, et SHT11 SHT15

Toote Omadused:

AM2302 Niiskus Mahtuvus Digitaalse Temperatuuri ja Niiskuse Andur on temperatuuri ja niiskuse komposiit andur kalibreeritud digitaalse signaali väljund.Ta kasutab pühendunud digitaalse mooduli omandamisega tehnoloogia ja temperatuuri ja niiskust, kaugseire tehnoloogiat, mis tagab, et toode on kõrge töökindluse ja suurepärane pikaajaline stabiilsus.Seega, kui toode on eeliseid suurepärane kvaliteet, kiire reageerimine, tugev anti-interferentsi võime, ja kõrge hind tulemuslikkuse.Iga sensor kalibreeritakse niiskus kalibreerimine tuba.Kalibreerimise koefitsiendid on salvestatud OTP mälu vormis programmid ja nende kalibreerimine koefitsiendid tuleb nimetatakse töötlemise käigus avastamise signaali sees andur.Andur sisaldab mahtuvuslik niiskus sensing element ja NTC temperatuuri mõõtmise element, ja on ühendatud suure jõudlusega 8-bit single-chip mikroarvuti.Ta suhtleb mikroprotsessor läbi ühe bussi, ainult üks juhe on vaja, ja 40 bitti andmeid on edastatud ajal, koos kõrge bit esimene.Väike suurus, madal energiatarve ja pikk suhtlemise vahemaa, seda saab kasutada nõudlikumad rakendused.

Toote parameetrid:

Niiskuse mõõtmise ulatus: 0%~99.9% (vahemik 0℃-50℃)

Niiskuse mõõtmise viga: ±2%

Temperatuuri mõõtmise vahemik: -40℃~80℃

Temperatuuri mõõtmise viga: ±0.5℃, suur ±1℃

Resolutsioon: 16 bitti

Proovivõtuaeg: 2s

Tööpinge: 3V--5,5 V

Erinõuetega ühe bussi-side:

1. Tüüpiline rakendus circuit, on soovitatav kasutada 5.1 K pull-up takisti kui pikkus ühendus joon on lühem kui 30 meetrit.Kui see on pikem kui 30 meetrit, vähendada vastupanu pull-up takisti vastavalt tegelikule olukorrale.

2. Kui kasutate 3.3 V pinge toide, pikkus ühendus traat ei tohiks olla suurem, kui on 100cm, muidu liini pinge vähenemine põhjustab ebapiisav toide sensor ja põhjustada mõõtmise hälve.

3. Väike intervall aeg lugemise jaoks andur on 2s ja lugemise intervall on vähem kui 2s, mis võib olla ebatäpne temperatuur ja õhuniiskus või ebaõnnestunud kommunikatsiooni.

4. Temperatuuri ja niiskuse väärtus lugeda iga kord on tulemus viimase mõõtmise.Kui soovite saada reaalajas andmeid, mida on vaja lugeda seda kaks korda järjest.Soovitatav on lugeda andur mitu korda, intervall iga lugemisel sensor on suurem kui 2 sekundit.täpseid andmeid.

Pakendi Sisu:

1 x DHT22/AM2302 Digitaalse Temperatuuri ja Niiskuse Andur Asendada SHT10 SHT11 SHT15

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .me olema valmis vastus sulle ASAP.

Märksõnad: xr iphone juhul tüdrukute talve.

Kirjutage oma ülevaade

Temperatuuri Ja Niiskuse Andur Temperatuuri Ja Niiskuse Moodul Ja Digitaalne Temperatuuri DHT22 Niiskuse Andur M8F5

Temperatuuri Ja Niiskuse Andur Temperatuuri Ja Niiskuse Moodul Ja Digitaalne Temperatuuri DHT22 Niiskuse Andur M8F5

Seotud tooted