Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! 1/35 Mõõtkavas Die-valatud Vaiku Valge Mudel II Maailmasõja Tank Sõdurid Peavad Käsitsi maalitud Mudel, Tasuta Shipping Vaata suuremalt

1/35 Mõõtkavas Die-valatud Vaiku Valge Mudel II Maailmasõja Tank Sõdurid Peavad Käsitsi maalitud Mudel, Tasuta Shipping

€8.17

-10 %

€9.08

Uus toode

Vanus üle 6 aasta vana
Soovitan Vanus 12+y
Sertifitseerimine CE
Päritolu CN(Päritolu)
Versioon Ehtne
Tüüp Mänguasi mudel
Stiil Vene sõdurid
Omadused Die casting
roll vaik sõdur
Scale 1
Hoiatus Ei tohi alla neelata
Materjal Vaik
Teema Teine maailmasõda
osakaal 1
Kohaletoimetamine Meetod Tasuta Tarne

Märkus: See mudel ei sisalda Iseloomu Kaart Sisaldab base

Enne Osta 1. Pilti näitame, et on 100% Reaalne Objekt Fotograafia . 2. Suurus võib olla 2-3cm erineb tõttu maunal mõõtmine.Umbes Tagasiside 1. Positiivne Tagasiside (5 tärni) on meile väga oluline, palun jättes oma pika positiivset tagasisidet ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Kui sa näita meile pildil nii 5 tärni,me anname teile $1 -- $5 ALLAHINDLUST oma järgmise järjekorras. 2. Kui te ei ole rahul meie toodete,palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud mis tahes negatiivset tagasisidet,me guarrantee me püüame oma parima, et slove probleeme. 3. Kui sa jagad meie toote link oma SNS või Facebook, anname oma 10off SOODUSTUS või kingitus oma järgmise järjekorras.Tagasiside Mathod: ( kui soovid toodet .palun andke meile 5 start tagasisidet .kui teil on mingeid probleeme võtke meiega ühendust. ) Umbes Laevandus 1. Koostamise Aeg: meil on vaja 2-5 tööpäeva jooksul valmistada oma järjekorras vastavalt meie arvukad tellimused iga päev. 2. Tasuta Shipping Üle Maailma 3. Shiped Mathod ja riik.Märkus: 1. Ei saa me accpet vahetada isikuandmeid või tühistada pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud. 2. Me ei saa saata oma tellimuse, kui te ei ole kirjutada, telefoni number ja postiindeks.Meie Garantii, Kui te ei ole rahul kvaliteediga tooteid mida osta, võite tagastada või vahetada oma punkte 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast.Taotlus: 1. Esemed sai 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast. 2. Punkte saanud kasutamata, kahjustamata ja originaalpakendis. 3. Tagasi laevandus tasu tasub ostja.

Märksõnad: 1 72 mudel, naiste vaik joonis 135, model resin, 135 mudel, tank top, tuskmodel, sõda thunder müts, tamiya tt02, shikamaru, yufan.

Kirjutage oma ülevaade

1/35 Mõõtkavas Die-valatud Vaiku Valge Mudel II Maailmasõja Tank Sõdurid Peavad Käsitsi maalitud Mudel, Tasuta Shipping

1/35 Mõõtkavas Die-valatud Vaiku Valge Mudel II Maailmasõja Tank Sõdurid Peavad Käsitsi maalitud Mudel, Tasuta Shipping