Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Ring maastiku Planeedi Paik Riided Raud Tikandid Applique Armas Riidest Embleemi DIY telefoni juhul Rõivad Aksessuaarid Vaata suuremalt

Ring maastiku Planeedi Paik Riided Raud Tikandid Applique Armas Riidest Embleemi DIY telefoni juhul Rõivad Aksessuaarid

€0.83

-38 %

€1.35

Uus toode

Toote Tüüp Plaastrid
nimi 1 suvel stiil, Plaastrid riided, triik
Tüüp Hulgimüük No
suurus As picture
Vaja Vahendeid Leibkonna Triikrauad või Soojuse Vajutage MachineSale
Technics Tikitud
Brändi Nimi OLOEY
Mudeli Number b17
Funktsioon 3D, KÄSITÖÖ, Öko-Sõbralik
Värv kui pilt
Komplekt Tüüp No
nimi 2 kleebised riided, raua plaaster, Motiivi
Stiil Karikatuurid
Inimesed mees, Naised, Tüdruk, Poiss, Lapsed, Beebi, Mood, Ilu
Kohaldatava Stseene T-särk, Mantel, pant, Kott, Joped, TEKSAD, Mütsid, Kardin
Päritolu CN(Päritolu)

Connor ❀ Kauplus sissejuhatus ❀

Kui teil on vaja custom logo, palun võtke meiega ühendust. (Vähemalt 100 TK) Tere Connor'Life Pood ,nõuame madalaima hinnaga müüa parima kvaliteediga esemeid.Valides iganes soovid saada madalaim .100% täiesti Uus Ja Kõrge quality100% Bränd Uus Material :tikandid Tüüp : raua-ja õmble-kohta Seisukord : Uus £Nr silt£ Teade: Erinevad arvuti ekraani värve erinevalt, tegeliku toote värv võib veidi erineda pilte.Palun võrdle detail suurused sinu, enne kui osta!Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Aksessuaarid ei kuulu.Täname oma arusaamist.

Toote Detailid

Majapidamises Triikrauad:

Vahendid: Elektrilised triikrauad(ei auruta) 1 väike tükk riiet Samm: 1.Pane plaaster oma riie,tikand, küljel üles 2.Koht puuvillane riie üle plaaster 3.Raua üle laik kõrge umbes 30 sekundit 4.Raua sees rõivas all plaaster 30 sekundit 5.selleks, et see oleks kindlalt ja vastupidav,palun õmble paar lihtsat õmblused pärast triikimine

Laevandus Detail

1.Me Laev Maailmas. 2.Kõik kaubad saadetakse ostja aadressile.Kontrollige palun oma aadress on õige,siis me laev tellimus jooksul 3-5 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse. 3.Punkt Vaba saadetakse Hiinast kaudu Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus. 4.Tasuta saatmine on vaikimisi Majanduse shipping nr jälgimise numbri.Pls.märkida. 5.Soovitame teil tellida rohkem kui $5,siis me teile valida teise turvalisem, kiirem, jälgitavad, tasuta kohaletoimetamine meetod. 6.Kui teil on mingeid vajadusi,Pls võtke meiega ühendust www.tihendimeister.ee sõnum ja me oleme õnnelikud, et aidata teil probleemi lahendada.

Firmast

1.Me garanteerime, et kõik esemed on 100% uus tingimus ja kõrge kvaliteedi. 2.Iga punkt on tähelepanelikult kontrollida enne shipping.Osta julgelt! 3.Me püüame oma parima, et kõik oleks täiuslik.Kui on mingeid probleeme meie tegelevad, palun julgelt andke teada enne lahkumist tagasisidet!Lubame, et me ei lahenda seda suurepäraselt. 4. Kui sulle meeldib neile, palun võta hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet.Teie positiivset tagasisidet ja 5 star rating www.tihendimeister.ee on teretulnud.Ja me ka hindame teie hea nõu meie äri-ja teenus, siis hearten meile rohkem tööd ja pakkuda parimat teenust.Viimane, soovime siis on õnnelik shopping.

Märksõnad: kangas plaaster, silma raud plaaster, riie kleebis, plaaster peep varba kingad, sulavate plaaster, embroid plaaster, plaaster takjakinnitusega, lille plaaster, suur plaaster, raua plaaster.

Kirjutage oma ülevaade

Ring maastiku Planeedi Paik Riided Raud Tikandid Applique Armas Riidest Embleemi DIY telefoni juhul Rõivad Aksessuaarid

Ring maastiku Planeedi Paik Riided Raud Tikandid Applique Armas Riidest Embleemi DIY telefoni juhul Rõivad Aksessuaarid

Seotud tooted