Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! Peitsitud Lind Akna Eesriided Sulamist Seina Riputamise Linnud Tuba Decor Tarvikud Skandinaavia Decor Emade Päev Kingitusi Vaata suuremalt

Peitsitud Lind Akna Eesriided Sulamist Seina Riputamise Linnud Tuba Decor Tarvikud Skandinaavia Decor Emade Päev Kingitusi

€3.07

-38 %

€5.03

Uus toode

Muster Puudub
Materjal Metallist
Sündmus Maja Liigub
Päritolu CN(Päritolu)

Omadused

1. Igal hommikul, kui päike paistab läbi nende lõbus linnud, mul on meeles, et mõista, kuidas meie maailm ütleb, et õnnelik olla.

2.Home Decor: Värviline Kevad Linnud on peenelt konstrueeritud ornament.Ideaalne kingitus lastele, sõpradele, sugulastele või oma sõpradele.(Kergesti paigaldada kaasasoleva rippus kett. )

3.Magic: Need armas lindude võiks ümber kujundatud tema heledus ja allure kui valgustatakse loomulikku valgust, et lisada õnne, et iga ruumi teie kodus.

4.Mitmekülgne: Ekraan suncatchers windows, kui wall art tapeedid, või kui tere märke on riidepuu seisab ja nii edasi.Nad lisavad, särav värv ruumis.

5.Lind värvitud on suurepärane kingitus teie sõpradele, perekonnale, lähedastele kui ka iseendale.Ükskõik, milline kord on – aastapäeva, sünnipäeva, baby shower, Jõulud – meie meistriteos oleks suurepärane kaunistus ta.

6. Märkus: Toon värvid ilmuvad tumedam ja vähem elujõuline, kui ei ole valgustatud.Selle käsitööna iseloomu selle toote loob variatsioone, värv, suurus ja kujundus.Kui osta kaks sama punkt, väikesed erinevused võivad oodata.

Kirjeldus

Suurus: Stiili Üks 16.5*15cm

Stiil Kaks 23.5 * 20cm

Tehnilised andmed: üks lind, linnud kuus

Värv: värvi

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 1-2cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

3. Täname oma arusaamist.

KARBI SISU

1 * Värvitud Akna Eesriided

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

Märksõnad: beaded akna eesriided, seina tapeedid lill, läikiv seina tapeedid, halli seina tapeedid, savi seina tapeedid, cowhide seina tapeedid, tüdruk seina tapeedid, toran seina tapeedid, lilla seina tapeedid, pahur seina tapeedid.

Kirjutage oma ülevaade

Peitsitud Lind Akna Eesriided Sulamist Seina Riputamise Linnud Tuba Decor Tarvikud Skandinaavia Decor Emade Päev Kingitusi

Peitsitud Lind Akna Eesriided Sulamist Seina Riputamise Linnud Tuba Decor Tarvikud Skandinaavia Decor Emade Päev Kingitusi

Seotud tooted