Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Kogus
Kokku
Siin on0üksused teie ostukorvi. Teie ostukorvis on üks toode.
Kokku tooteid
Kokku transport  Kinnitamiseks
Kokku
Uus Allahinnatud ! DIY 3D Lotus Küünal Omanik Silikoon Lill, Küünal Hallituse söögi Epoksüvaik Casting Hallituse Käsitöö Decor Tööriist Majapidamises Supples Vaata suuremalt

DIY 3D Lotus Küünal Omanik Silikoon Lill, Küünal Hallituse söögi Epoksüvaik Casting Hallituse Käsitöö Decor Tööriist Majapidamises Supples

€2.04

-45 %

€3.71

Uus toode

Type2 küünal omanik hallituse
Päritolu CN(Päritolu)
type1 Ehted ladustamise kasti hallituse
Tüüp Hulgimüük No
Materjal Silikoon
Tüüp Tuhatoos hallituse
Mudeli Number Tuhatoos hallituse, 3D Lotus Küünal Omanik Silikoon Õliga
Komplekt Tüüp No
Type3 Epoksüvaik Hallituse

DIY 3D Lotus Küünal Omanik Silikoon Lill, Küünal Hallituse söögi Epoksüvaik Casting Hallituse Käsitöö Decor Tööriist Majapidamises Supples

Bullet Punkte: 1、Kõrge Kvaliteediga Materjal: See lotus küünal hallituse (epoksüvaik hallitus) on valmistatud 100% keskkonna-silikoon.Me võtame loovust paljud suurepärane vaik küünal-omanik, kes armastavad arvesse, ja teha see kuju lotus lamp, mida on mugav, saate teha rohkem käsitöö tooteid.

2、Lihtne Demold: interjöör on sile ja mitte kleepuv, ja vaik hallituse lotus lamp küünal omanik on lihtne demold; Pärast vaik on täielikult tahkunud, valmis käsitöö saab välja tõmmata ilma et murda hallituse õrnalt keerates hallituse.Pärast kasutamist, hallitus on ka lihtne puhastada ja hoiustada.

3、Laialdaselt: Lille-kujuline küünlajalad, silikoon vormid, ja valu epoksüvaik lõpeta.Saab kasutada küünlad, ehted kirjaalused, kosmeetika ladustamine, kohvikud, baarid, laua kaunistused, jne.

4、DIY Teenetemärgi Vahendid: kujundamisel epoksüvaik lotus küünal, saate valida teiste väikesed aksessuaarid täita küünal omanik kaunistamiseks.Näiteks: litrid, kuivatatud lilled, pärlid, kristallid, vaik, värvid, jne.DIY vastavalt stiil sulle meeldib.Ma arvan, et teie töö on hästi saadud positiivne hinnang pere ja sõpradega.

5、Ideaalne Kingitus: see lotus vaik hallituse, võite teha peen käsitöö kohta, emadepäev, Jõulud, sõbrapäev, Lihavõtted, sünnipäeva või aastapäeva.

Kirjeldus:

Küünal omanik vaik hallitus on valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist materjal.Lotus kuju saab rakendada paljudes stseenides, ja see on ka lille muster, et paljud DIY entusiastid meeldib.

Omadused:

1.Kasutatakse vaiku, valu -, käsitöö-ja DIY erilist vaik kaunistamiseks.

2.Toidu-silikooniga hallitusseened on väga paindlik, taaskasutatav, lihtne puhastada, läbipaistev ja lihtne kontrollida.

3.Lihtne pressiteade: lihtsalt pööra hallituse ja seda saab kergesti surunud pärast üksus on täielikult tahkunud.

4.Multifunktsionaalne: sobib kõige vaigud või muud casting materjalide, nagu epoksüvaik, UV-vaik -, polüester-vaik, jne.

5.Väga sobib kasutamiseks nii käsitsi valmistatud ladustamise kastid erinevate väikeste objektide, nagu DIY väikesed aksessuaarid, mahutid, küünlajalad, ehted ja lillepotid, jne.

Kirjeldus:

Materjal: Silikoon

Suurus (läbimõõt): umbes 12.5 cm, 4.92 tolli

Pakkeleht:

1* Silikoon Õliga

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

• Kõik esemed saadetakse jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast makse on kustutatud.• Kõik esemed, mis saadetakse Posti kaudu Kirja, mis kestab 15-35 päeva, et jõuda.• International shipping nõuab keerulisem shipping kord (näiteks nii riikide tolli -, transiidi-jaamad jne.), samuti on mõju mitmed tegurid, nagu pühad, ilmastiku tingimused jne, nii et see võtab ilmselt rohkem aega oma punkte, et jõuda lõppsihtkohta.Täname oma arusaamist selles küsimuses.• Impordi tollimaksud, käibemaks ja kõik muud maksud, ei sisaldu toote hind või postikulud.Riik Tarneaeg(Via Postitus Lennupostiga)Tööpäeva + laupäev + SundayNorth Ameerika ja Lääne-Euroopas 7~20 daysEastern Euroopas 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Aasia 15~45 daysSouth Ameerika 15~50 daysEastern Aasia 7~20 daysOthers 15~60 päeva

Võtke meiega ühendust

Meie tööaeg on :- 9:00 kuni 18:00 (GMT +8 esmaspäevast reedeni - 8:30-12:30 (GMT +8 SaturdayAnd meie kontor on suletud pühapäeval ja riiklikel pühadel (Hiina)Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal

Meie Missiooni:

1. Eksportida kvaliteetseid kaupu alates orient konkurentsivõimelise hinnaga teile.2. Teha koostööd meie klientidega, et luua oma äri .3. Et maksimeerida meie rahvusvahelise ostja kasumlikkust ja konkurentsivõimet.Palun tulge varsti tagasi ja külastage meid jälle!

Märksõnad: pinny küünal omanik, hallituse räni vaiguga, vaik decor silikoonist vormid, küünal omanik hallitus, 3d vormi, glitter vaik, räni hallituse concret, ataud silikoonist vormid, küünlajalg kuld, suur silikoon hallituse lill.

Kirjutage oma ülevaade

DIY 3D Lotus Küünal Omanik Silikoon Lill, Küünal Hallituse söögi Epoksüvaik Casting Hallituse Käsitöö Decor Tööriist Majapidamises Supples

DIY 3D Lotus Küünal Omanik Silikoon Lill, Küünal Hallituse söögi Epoksüvaik Casting Hallituse Käsitöö Decor Tööriist Majapidamises Supples

Seotud tooted